Communicatie zoals je klant het wil …

… creëer de beste customer experience met ons Customer Communication Management Platform.

Platform Vraag een demo aan

De klant staat centraal

Versterk je klantcontact met ons customer communication management platform

Speel in op klantbehoefte met persoonlijk, relevant contact waar en wanneer je klant het wil. Wij bieden alles wat je nodig hebt om je klantcommunicatie naar het hoogste niveau te brengen.

Of het nu gaat over content creatie, scenario management of distributie. Dit doen we veilig en meetbaar in de cloud (SaaS) voor iedere organisatie die klantcommunicatie wil verbeteren via alle denkbare communicatiekanalen.

SLIM GEBRUIK

van customer communication technologie

Bekijk Video

Waarom klanten kiezen voor Eclipse

Groei in customer experience

“We zijn goed bereikbaar voor onze klanten via hun voorkeurskanaal (omnichannel klantcommunicatie) en zorgen dat we relevant en persoonlijk communiceren”

Veilig en anoniem

“Wij willen GDPR-proof en volgens ISO standaarden werken. Met het Eclipse Customer Communication Management platform verwerken we data veilig en versleuteld”

Schaalbaar en modulair

“We betalen alleen voor daadwerkelijk gebruik. Zonder grote investeringen vooraf en een snelle implementatie. Klein beginnen, leren en accelereren”

Zekerheid

“Eclipse zorgt voor stabiliteit, betrouwbaarheid en continuïteit van ons customer communication management platform dat wij inzetten bij de ondersteuning van onze belangrijke bedrijf kritische processen”

Selfservice

“Het ontwikkelen en onderhouden van communicatie op maat is een samenwerking tussen afdelingen, verschillende stakeholders met verschillende bevoegdheden. Het Eclipse Customer Communication Management platform maakt dit complexe proces simpel”

Betrokken en gedreven

"Eclipse is echt een business partner, ze houden ons scherp en komen zelfstandig met vernieuwing. We profiteren dagelijks van de samenwerking die ze hebben met de beste technologie – en business partners"

Het Eclipse platform wordt gebruikt door