Communicatie zoals je klant het wil …

… creëer de beste customer experience waarmee je klant centraal staat.

Platform Oplossingen

De klant staat centraal

Versterk je klantcontact met ons communicatie platform

Speel in op klantbehoefte met persoonlijk, relevant contact op het moment waarop je klant het wil. Wij bieden alles wat je nodig hebt om je klantcommunicatie te verbeteren.

Of het nu gaat over content creatie, -management of -distributie. Dit doen we veilig en meetbaar in de cloud voor iedere organisatie die klantcommunicatie wil verbeteren.

SLIM GEBRUIK

van communicatie technologie

Bekijk Video

Waarom klanten kiezen voor Eclipse

Groei in klantwaardering

“We zijn goed bereikbaar voor onze klanten via hun voorkeurskanaal en zorgen dat we relevant en persoonlijk communiceren”

Veilig en anoniem

“Wij willen GDPR-proof en volgens ISO standaarden werken. Met het Eclipse platform verwerken we data veilig en versleuteld”

Schaalbaar en modulair

“We betalen alleen voor daadwerkelijk gebruik. Zonder grote investeringen vooraf. Klein beginnen, leren en accelereren”

Zekerheid

“Eclipse zorgt voor stabiliteit, betrouwbaarheid en continuïteit van ons communicatie platform dat wij inzetten bij de ondersteuning van onze belangrijke bedrijf kritische processen”

Selfservice

“Het ontwikkelen en onderhouden van communicatie op maat is een samenwerking tussen afdelingen, verschillende stakeholders met verschillende bevoegdheden. Het Eclipse platform maakt dit complexe proces simpel”

Betrokken en gedreven

"Eclipse is echt een business partner, ze houden ons scherp en komen zelfstandig met vernieuwing. We profiteren dagelijks van de samenwerking die ze hebben met de beste technologie – en business partners"