Flex Forms

flexForms

Met Eclipse FlexForms kunt u schaalbare datagestuurde interactieve webformulieren maken die eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in uw klantcommunicatie. FlexForms is een onderdeel van het Eclipse Customer Communication (CCM) Platform, waarmee u uw formulieren kunt maken en beheren binnen het online CCM-portaal. U kunt moeiteloos formulieren ontwerpen en maken voor klant onboarding, compliance, remediation, audits, inspecties, trainingen, beoordelingen en examens. Onze form builder ondersteunt verschillende media, handtekeningen, tabellen, lijsten, rangen en aangepaste HTML-elementen. Of het nu gaat om een eenvoudige enquête met één vraag of een complexe beoordeling van meerdere pagina’s, onze Flex Forms komen tegemoet aan uw behoeften.

  • Efficiënt: snel en eenvoudig datagestuurde interactieve webformulieren opzetten en onderdeel maken van uw klantcommunicatiestroom. Het formulier kan eenvoudig worden aangemaakt in de formulierbouwer binnen het online CCM-portaal.
  • Aanpasbaar: ontworpen om aanpasbaar te zijn aan uw behoeften. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan vooraf gemaakte sjablonen om snel aan de slag te gaan, en uw formulieren aanpassen aan de look en feel van uw merk.
  • Mobielvriendelijk: ontworpen om naadloos te werken op mobiele apparaten, zodat uw klanten overal toegang hebben tot uw formulieren.
  • Veilig: FlexForms gebruikt een eenmalig wachtwoordsysteem om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
  • Adaptieve vragen: FlexForms past zich aan de antwoorden van uw klanten aan en zorgt ervoor dat zij alleen de vragen zien die voor hen relevant zijn.
  • Herbruikbare formuliersecties: Bespaar tijd door formuliersecties op meerdere formulieren te hergebruiken.
  • Geautomatiseerde follow-ups en meldingen: stuur automatisch vervolg-e-mails en meldingen naar uw klanten.
  • Herinneringsberichten: stuur geautomatiseerde herinneringsberichten naar uw klanten om ervoor te zorgen dat zij uw formulieren op tijd invullen.

Klik hier voor meer informatie