Bied uw klanten een naadloze ervaring

Met FlexForms kunt u formulieren maken die zijn afgestemd op uw zakelijke behoeften en uw klanten een naadloze ervaring bieden. Door de Form Builder en de integratie in het CCM-platform is er een ruime keuze hoe u FlexForms in de praktijk kunt gebruiken. Een paar voorbeelden:

Contactformulieren

Gebruik FlexForms om contactformulieren te maken waarmee uw klanten gemakkelijk contact met u kunnen opnemen. U kunt het formulier aanpassen zodat het velden bevat voor naam, e-mailadres, telefoonnummer en alle andere informatie die u nodig heeft.

Enquêtes

FlexForms kan worden gebruikt om enquêtes te maken waarmee u feedback van uw klanten kunt verzamelen. Met adaptieve vragen zorg je ervoor dat jouw klanten alleen de vragen te zien krijgen die voor hen relevant zijn.

Bestelformulieren

Gebruik FlexForms om bestelformulieren te maken waarmee uw klanten rechtstreeks vanaf uw website bestellingen kunnen plaatsen. U kunt het formulier aanpassen door velden voor productselectie, hoeveelheid en betalingsgegevens op te nemen.

Registratieformulieren

FlexForms kan worden gebruikt om registratieformulieren te maken voor evenementen, webinars en andere activiteiten. U kunt herbruikbare formuliersecties gebruiken om tijd te besparen en consistentie tussen meerdere formulieren te garanderen.

Feedbackformulieren

Gebruik FlexForms om feedbackformulieren te maken waarmee uw klanten feedback kunnen geven over uw producten of diensten. U kunt geautomatiseerde follow-ups en meldingen gebruiken om ervoor te zorgen dat u tijdig feedback ontvangt.

Wat FlexForms uniek maakt

Drag & Drop

Maak eenvoudig uw formulieren door elementen in de Form Builder te slepen.

Vooringevulde data

FlexForms is datagedreven waardoor alle informatie die bekend is vooraf in het formulier kan worden ingevuld.

Sjablonen

Kies uit een verscheidenheid aan vooraf gemaakte sjablonen om snel aan de slag te gaan.

Branding

Pas uw formulieren aan zodat ze passen bij de look en feel van uw merk.

Multi-platform integratie

FlexForms kan eenvoudig worden geïntegreerd met andere platforms, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor uw zakelijke behoeften.

Responsive

FlexForms is ontworpen om naadloos te werken op mobiele apparaten, zodat uw klanten overal toegang hebben tot uw formulieren.

Adaptieve vragen

FlexForms past zich aan de antwoorden van uw klanten aan en zorgt ervoor dat zij alleen de vragen zien die voor hen relevant zijn.

Herbruikbare formuliersecties

Bespaar tijd door formuliersecties op meerdere formulieren te hergebruiken.

Veilig

FlexForms gebruikt een eenmalig wachtwoordsysteem om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.

Automatische follow-ups and meldingen

FlexForms kan automatisch vervolg-e-mails en meldingen naar uw klanten sturen.

Herinneringen

Stuur geautomatiseerde herinneringsberichten naar uw klanten om ervoor te zorgen dat zij uw formulieren op tijd invullen.