Vacatures

Eclipse is een jonge snelgroeiende en dynamische ICT-organisatie gevestigd in ’s-Hertogenbosch.

Onze missie: Op het gebied van klantcommunicatie, klantbeleving en transactionele communicatie oplossingen, streeft Eclipse ernaar bedrijven te ontzorgen in het daadwerkelijk individueel gepersonaliseerd communiceren met klanten, het optimaliseren van de communicatieprocessen, het ontwikkelen van de optimale dynamische kanaalstrategie, door het bieden van innovatieve, beheersbare, betrouwbare en kosten-efficiënte oplossingen, waarbij de klant centraal staat.

Eclipse biedt ondersteuning in de wetenschap dat de ICT component in de communicatie van extreem belang is voor ondernemingen die onder invloed staan van veranderingen in de wet- en regelgeving, door open transparante communicatie, bescherming op persoonlijke informatie, rationalisatie van producten, het beperken van kosten en het verhogen van klantwaarde.

Werken bij Eclipse?

Wanneer je bij ons komt werken bieden we je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met veel ruimte voor eigen initiatief. We helpen je om je carrière vorm te geven en je doelen te bereiken. Wij vinden het ook belangrijk dat je kennis aantoonbaar op het juiste niveau is. Daarom investeren we voortdurend in je om de benodigde certificaten te behalen. Naast de gratis dagelijkse lunch met het gehele team bieden we je een competitief salaris.

Wij zijn op zoek naar