PLATFORM

Maak een vliegende start met ons communicatie platform.

Een communicatie platform, gespecialiseerd in het creëren, beheren en distribueren van gepersonaliseerde berichten. Eclipse weet als geen andere hoe deze hele keten in te richten en hebben alle nodige elementen samengebracht in één End-to-End platform.
Communiceer gepersonaliseerd met je klanten en profiteer van robuuste en gestandaardiseerde processen waarmee snel op marktveranderingen ingespeeld kan worden. Content veilig en efficiënt beheren en publiceren wordt mogelijk gemaakt voor business users.

Integratie

Klant data is vaak opgeslagen in meerdere bronsystemen en speelt een cruciale rol in de communicatie keten. Met ons communicatie platform verbinden wij zowel met bronsystemen als met derde partijen die bijdragen aan een betere klantbeleving.

Data is beschikbaar in gestructureerde, ongestructureerde of reeds geformatteerde vorm. De hoeveelheid ongestructureerde data is in de afgelopen 10 jaar met een factor 30 vermenigvuldigd en groeit nog steeds exponentieel. Eclipse biedt een platform waarmee data afkomstig uit meerdere bron systemen en data-vormen samengebracht kunnen worden naar één gestructureerde “actionable” dataset die direct ingezet kan worden voor communicatie op maat.

Daarnaast heeft Eclipse het Canonical Data Model (CDM) verwerkt in de platform architectuur om standaardisatie op data niveau te kunnen faciliteren. In het CDM gebruiken we een gesegmenteerde structuur met vooraf gedefinieerde datagebieden zoals persoonsgegevens, adresgegevens, referentiegegevens, productiegegevens, distributiegegevens en inhoudsgegevens.

Op het platform worden de JSON of XML datasets verwerkt op basis van de CDM-richtlijnen. Hiermee wordt het mogelijk om de aangeleverde gegevens over het gehele proces te valideren. Dit werkt als volgt: Uw organisatie levert de data al aan in het CDM-formaat of levert het dataformaat aan vanuit de bronsystemen. Vervolgens wordt de data geconverteerd en verrijken we de data uit uw bronsysteem naar het standaard formaat of valideren we de aangeleverde CDM-data voor verdere dataverwerking.

Mocht datavertaling nodig zijn, dan zorgen wij voor de verwerking van volledige en actuele gegevens. Dit is essentieel om alle gewenste functionaliteiten die ons platform u biedt optimaal te benutten.

Content 

Gebruik werelds beste content manager waarmee je ongeacht het device of kanaal je berichten kan opstellen. We maken het mogelijk om snel in te spelen op marktveranderingen door business users veilig in staat te stellen content te beheren en te publiceren.

Contentmanagement biedt mogelijkheden die het delen van content via touchpoints en kanalen mogelijk maken, waardoor een grotere efficiëntie, consistentie en controle ontstaat. De mogelijkheden voor zakelijke authoring bieden speciale gebruikersinterfaces voor het maken, beheren en goedkeuren van inhoud.

Bij Eclipse omarmen we intuïtieve browsergebaseerde tools voor contentbeheer en zorgen we voor gebruiksgemak voor niet-technische zakelijke gebruikers. Eclipse gebruikt API-gebaseerde oproepen om toegang te krijgen tot de gecentraliseerde inhoud en inhoudgerelateerde services. Hierdoor kan onze service inhoud van API-eindpunten ophalen of naar andere systemen pushen.

Regie

Voer snel en gecontroleerd wijzigen door in onze gebruiksvriendelijke software. Waarin samenwerken aan complexe berichten wordt ondersteund door een robuust goedkeuringsproces.

Scenario management stelt onze klanten in staat om via een visuele workflow alle beschikbare outputkanalen te combineren in één enkel, communicatiescenario en verschillende triggers te koppelen aan modulaire outputkanalen. Met scenariobeheer kunnen gebruikers de beschikbare communicatiekanalen eenvoudig beheren via een transparante editor door middel van slepen en plaatsen. Hiermee kunnen gebruikers eenvoudig 'Wat als', 'Als-Dan', acties en triggers configureren.

Kanaal

Communicatie transformeert meer en meer van een monoloog naar een dialoog en moet vooral een relevante en persoonlijke interactie ondersteunen met de klant. Wij faciliteren in zowel interactieve mobiele alsmede traditionele communicatiekanalen

Interactie vindt steeds vaker plaats in de vorm van een gesprek via verschillende kanalen. Een consument kan bijvoorbeeld contact opnemen via chat, telefoon of door het invullen van een online formulier. De organisatie reageert over het algemeen via dezelfde of andere kanalen, zoals sms, e-mail of per brief. Consumenten verwachten ook dat berichten goed leesbaar zijn op hun mobiele apparaat en dat ze zichzelf niet hoeven te herhalen omdat de organisatie ze al goed kent.

Inzicht

Doordat we de hele communicatieketen van data tot distributie in beheer hebben presenteren we alle inzichten uit de keten op een overzichtelijke manier. Dit doen we op basis van real-time informatie en voor iedere gebruiker op maat.

Binnen onze Microsoft Azure-omgeving worden alle processen en activiteiten geregistreerd en gelogd voor een periode van minimaal 6 maanden. Indien gewenst kan deze periode worden verlengd. Alle verwerking en reacties zijn opgenomen in een op widgets gebaseerd dashboard dat beschikbaar is in de portal. We bieden een overzicht in vogelvlucht van wat er op elk punt van hun reis aan een enkele klant wordt gecommuniceerd en bieden de mogelijkheid om communicatie op elk moment te volgen, analyseren, starten of stoppen.

Het productie-engine kan gegevens omzetten in vele uitvoerformaten zoals DOCX, PDF, HTML5, CSV, TXT, AFP, Creo VPS, IJPDS, MIBF, NexPress VDX, PCL, PPML, PostScript en VIPP.

End-to-End platform

De hele communicatieketen van data, content, workflow, distributie en weer terug naar data hebben we in één platform samengebracht. Bepaal zelf in welke mate je ondersteund wil worden.

De verantwoordelijkheid voor “operational excellence” ligt daarmee bij ons. Hierdoor gaan wij geen traditionele leveranciers – klant relatie aan, maar zijn we een partner die samen voor een oplossing gaan om klantcommunicatie te beheren.

Je werkt niet alleen samen met een serviceprovider voor een oplossing om klantcommunicatie te beheren, maar werkt ze ook samen met experts die deze softwaretools van binnen en van buiten kennen en de uitdagingen begrijpen waarmee bedrijfsorganisaties vandaag de dag worden geconfronteerd.

We verlichten met ons platform en het service model de druk op je organisatie en IT afdeling. Wij focussen ons op het beheer, de dagdagelijkse logistiek en problemen, zodat jij je kan focussen op strategie en customer engagement.

Activiteiten die wij naast het beheren uitvoeren zijn:

  • Software ontwikkeling
  • Dagelijkse inhoudswijzigingen
  • Conversie van templates
  • Herontwerp van documenten

Geheel wordt in de cloud aangeboden en biedt voordelen als schaalbaar, productinnovatie en beveiliging.