Content & template management

Content management

  • Ontwerp en beheer templates
  • Manage en accordeer content
  • Remote & gebruiksvriendelijk

Voor het inrichten van effectieve communicatie over alle communicatiekanalen is het belangrijk dat content gemakkelijk kan worden gecreëerd, aangepast en beheerd. De content manager binnen het Eclipse CCM SaaS platform biedt een zeer gebruiksvriendelijk content & template managementsysteem voor het creëren en opslaan van diverse soorten content, zoals teksten, tekstfragmenten, kop-/voetteksten, afbeeldingen en verschillende templates voor brieven, e-mails, Whatsapp berichten, etc.

Eclipse CCM Content and Template ManagementEclipse CCM Content and Template Management

De content manager maakt het mogelijk om de content te creëren en templates op te maken die communicatie via alle gewenste kanalen en touchpoints optimaal ondersteunt. De content manager zorgt voor consistentie in communicatie doordat templates gemakkelijk kunnen worden gecreëerd voor alle communicatie uitingen en voor ieder kanaal. De autorisatie workflow zorgt voor de juiste controle en goedkeuring waardoor foutieve communicatie wordt voorkomen.

Bij Eclipse omarmen we intuïtieve browser gebaseerde tools voor contentbeheer en zorgen we voor gebruiksgemak voor niet-technische zakelijke gebruikers. Eclipse gebruikt API-gebaseerde oproepen om toegang te krijgen tot de gecentraliseerde inhoud en inhoud gerelateerde services. Hierdoor kan onze service inhoud van API-eindpunten ophalen of naar andere systemen pushen.